فرمهر منجزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در این مجموعه کتاب، کودکان در قالب داستانی جذاب با قسمت‌های مختلف کتابخانه، شیوه‌های کتاب‌خوانی فردی و جمعی، با هم خواندن، چگونگی تحقیق و کنترل درستی اطلاعات و همچنین کمک به بچه‌های کوچکتر آشنا می‌شوند.

وی افزود: رقابتی که دانش آموزان برای خواندن کتاب دارند و راه‌های جالبی که برای بیشتر خواندن پیدا می‌کنند، همراهی معلم مدرسه و کتابدار با آن‌ها لحظه‌های زیبایی را در این کتاب می‌سازد.

این مترجم خاطر نشان کرد: «کتابدارمان چیزی به ما یاد نمی‌دهد»، «اژدهای خانم کتابدار»، «در اینترنت خواندم» و «جست و جوی یک‌هویی به روش دیویی» عنوان‌های این مجموعه چهار جلدی است که نویسنده آن، تونی بازئو، تصویرگر آن ساچیکو یوشیکاوا است و توسط انتشارات میچکا روانه بازار نشر شده.

منجزی در مورد داستان هر جلد گفت: جلد اول، ماجرای «کارمِن پِنا»، دانش‌آموز کلاس چهارم است که می‌گوید، کتابدار مدرسه‌شان چیزی به آن‌ها یاد نمی‌دهد اما «رابرت»، حرف او را باور نکرده، به سراغ کتابدار می‌رود و مدام از او سوال می‌کند و آن‌ها سرانجام موفق به تهیه‌ یک فیلم تحقیقاتی می‌شوند.

وی در مورد جلد دوم کتاب اظهار کرد: دوقلوهای کلاس چهارمی، باید برای برنامه‌ جست و جوی یک‌هویی به روش دیویی آماده شوند اما نگران این برنامه نیستند زیرا کتابدار مدرسه، به بچه‌ها یاد می‌دهد که چطور به کمک روش دیویی کتاب‌ها را به سرعت پیدا کنند.

این مترجم کتاب کودک ادامه داد: جلد سوم داستان کتابدار مدرسه است که به بچه‌ها کمک می‌کند در چه مواقعی باید با مراجعه به اینترنت، جواب سوال‌های خود را پیدا کنند و چگونه می‌توان اعتبار اطلاعات آن را سنجید.

منجزی یادآور شد: داستان چهارم نیز، ماجرای «پتی لی» است که برای اینکه بهترین کتابخوان کلاس چهارم شود، می‌خواهد در روز پایانی جشنواره‌ کتابخوانی «با هیجان بخوان»، لباس اژدهایی پوشیده و رژه برود.

منبع خبر: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *