روی جلد خط سفید بین ما

انتخاب کودکان چیست: جنگ یا صلح؟!

مترجم کتاب کودک «خط سفید بین ما» قلم چیدم کاپلانگی را در انتقال درون‌مایه کتاب موفق دانست و گفت: او مستقیم از ویرانی بین مرزها و سرزمین‌ها نگفته است؛ بلکه در بستر قصه‌های موازی چرایی ایجاد جنگ، دلایل ادامه و لذت‌بردن از قدرت را در قالب صلح برای کودکان طرح کرده است.

بیشتربخوانید

خلق نشدن شاهکارهای ادبیات موجب ادراک پایین انسان‌ها از یکدیگر می‌شود

اگر شاهکارهای ادبیات شکل نمی‌گرفت ادراک انسان‌ها از همدیگر در سطح پایینی قرار می‌گرفت.هنرمندان چیزهایی در زندگی خلق می کنمد که اگر آنها خلق نمی‌شد، دنیا چیزهایی کم داشت و مفاهیمی در آن باره شکل نمی‌گرفت.

بیشتربخوانید
کتاب های پرفروش میچکا

پرفروش‌ترین‌های کودک‌ونوجوان در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به پایان رسید و نوبتی هم باشد، نوبتِ این است که بدانیم پرفروش‌های حوزه کودک‌ونوجوان در این یازده‌روز چه بوده است.انتشارات میچکا: مجموعه پنج‌جلدی «مشاهیر خندان»، مجموعه پنج‌جلدی «داگلی بغلی»، «اسم من بی‌حوصلگی است» و «بوسه‌هایی برای بابا».

بیشتربخوانید

دوستی با طبیعت در «سنگی که آرام بود»

کتاب «سنگی که آرام بود»، سنگی را، همان‌طور که با قاطعیتی تغییرناپذیر در جایی نشسته و اطرافش را چمن و گِل‌ولای و آب فراگرفته، از دیدگاه‌های متنوع زیستی و عاطفی با زبانی شاعرانه توصیف کرده است. در تصویرگری این کتاب از تکنیک‌های متنوع از جمله کاغذ برش‌داده‌شده، مدادرنگی، پاستل‌روغنی، ماژیک و کامپیوتر استفاده شده است.

بیشتربخوانید

مهارت رویارویی با مشکلات و حل مسئله در «روزی که الکساندر به گردش رفت»

نکته مهم در کتاب این است که ذهن بچه‌ها برای یافتن راه‌حل‌های مناسب و ساده آماده است و گاهی چیزهایی به فکرشان می‌رسد که ما بزرگ‌ترها از آنها غافل می‌مانیم؛ زیرا به پیچیدگی عادت داریم و نمی‌توانیم سادگی را ببینیم و مسئله‌ای را حل کنیم. اگر سادگی کودکانه را حفظ کنیم، شاید گرفتار بسیاری از مشکلات و مصائب کنونی‌مان نشویم.

بیشتربخوانید

«مهتاب و دکمه‌ی قرمز»کتابی برای خیال‌بازی‌ و قصه‌سازی است

در بخشی از متن کتاب می‌خوانیم: «کلاغ دکمه را زیر بالش قایم کرد و گفت: اِهِکی! معلوم است که نمی‌دهم. برای گیلی‌گیلی آوردم. تو ندیدیش؟ قورباغه به آسمان نگاهی کرد و با بدجنسی گفت: ندیدم. یعنی چرا دیدم، بیچاره صبح زود افتاد تو تور ماهیگیر…

بیشتربخوانید

آیا ما محافظان آب هستیم؟

۲۲ مارس، روز جهانی آب است که به این مناسبت سازمان ملل متحد از تمام مردم جهان خواسته است حواس‌شان به مصرف آب خانگی و منابع آبی موجود در طبیعت باشد. ما نیز با توجه به این نا‌مگذاری، کتاب‌های کودک و نوجوانی را مرور می‌کنیم که با سوژه‌های خلاقانه و پژوهش‌های تخصصی، موضوع بسیار حساس آب را به مخاطبان گوشزد می‌کنند.

بیشتربخوانید

لیدیا همانند گل و گیاهانی که می‌کارد، پیام‌آور زندگی است

لاله آتشی، مترجم کتاب کودک «باغبان» معتقد است: بااینکه لیدیا دخترکی کم‌سن‌وسال است، از مهارت مهرورزی و همدلی برخوردار است و تلاش می‌کند رابطه‌ای معنادار با محیط جدید و آدم‌های جدید زندگی‌اش برقرار کند. کتاب «باغبان» اثر سارا استوارت قصه لیدیا و تلاش او برای دیدن لبخند دایی جیم را روایت می‌کند…

بیشتربخوانید

«اسکلت ماهی» اثر طاهره ایبد تجدید چاپ شد

داستان «اسکلت ماهی» روایت یک روز از زندگی ماهیگیری است که بیدار می‌شود و می‌بیند حالش خیلی خوب است و دیگر بدنش درد نمی‌کند. او به دریا می‌رود تا ماهی بگیرد؛ اما هر چه می‌گیرد فقط اسکلتِ ماهی است. شگفت‌زده می‌شود. چه اتفاقی افتاده است؟ اسکلت ماهی‌ها راز این ماجرا را به او می‌گویند.

بیشتربخوانید